Безбедносен појас што може да се повлече со две то

Безбедносен појас што може да се повлече со две то | RED WOOD ENTERPRISE CO., LTD.
Нашите производи се популарни во производството, снабдувањето и извоз на сите сфери на животот во Taiwan. Благодарение на моќната дистрибутивната мрежа и вешти работодавците, нашите Безбедносен појас што може да се повлече со две то производи имаат најдобар квалитет и најконкурентна цена. Ве молиме слободно да контактирајте не.
Да купувате со висок квалитет Безбедносен појас што може да се повлече со две топо најдобра цена. Работи што треба да ги знаете за Безбедносен појас што може да се повлече со две то од компанија, производител, OEM, ODM, добавувач и фабрика во Taiwan
Ние продолжуваме да иновираат, да се подобри, како и подобрување, како и интегрирање на ресурси внатрешно и надворешно да се зајакне флексибилноста на нашата компанија и на конкурентноста на нашите производи, и да се обезбеди и стари и нови клиенти со најдобрите

Безбедносен појас што може да се повлече со две то

и најдобра услуга.
 • Безбедносен појас што може да се повлече со две то - F-RW-RP1 / F-RW-RP5N / F-RW-RP6 / F-2-RW7
Безбедносен појас што може да се повлече со две то
модел - F-RW-RP1 / F-RW-RP5N / F-RW-RP6 / F-2-RW7
2-појас кој може да се повлече

Овој безбедносен појас со 2 точки што се извлекува се одликува со систем за извлекување со автоматско заклучување,кој е заверен на Е-ознака Br3 ECE R-16,или SAE J386.Вовлекувачот ги складира млините кога не се користи.

Индустриски сигурносен појас
Нашите 2-безбедносните појаси што се извлекуваат со точка може да се користат за индустриски.Тие се идеални за употреба во колички за голф,оди на картинг,возила за одржување на земјата,и возила со тешка опрема.Некои се користат на виљушкар,траект и автобус.
 • Те молам забележи:Ова е универзален безбедносен појас,но нема да одговара на секое возило.Важно е да го измерите вашето возило за правилно вклопување пред да купите замена на безбедносниот ремен.

Ф-RW-РП1
 1. 2-безбедносен појас што може да се повлече 47.5”,Крајна тока 8.3”
 2. Вкупната должина на ременот што се извлекува е 47.5 инчи.
 3. Страната на бравата е 8.3 инчи во должина завршуваат со млаз.
 4. Автоматско заклучување Систем за извлекување(ALR систем)
 5. Боја:Црното
 6. Приклучокот за безбедносниот појас се лизга нагоре/надолу решетка за прилагодување.
 7. Ширина на полиестерска мрежа:48 мм
 8. Сертифициран на Е-ознака ECE R-16,Тип Br3

Ф-RW-RP5N
 1. 2-безбедносен појас што може да се повлече 55”,Крајна тока 9.8”
 2. Вкупната должина на решетката што се извлекува е 55 инчи.
 3. Страната на бравата е 9.8 инчи во должина завршуваат со млаз.
 4. Автоматско заклучување Систем за извлекување(ALR систем)
 5. Боја:Црното
 6. Приклучокот за безбедносниот појас се лизга нагоре/надолу решетка за прилагодување.
 7. Ширина на полиестерска мрежа:48 мм
 8. Сертифициран на Е-ознака ECE R-16,Тип Br3

Ф-RW-РП6
 1. 2-безбедносен појас што може да се повлече 55”,Крајна тока 4.5”
 2. Вкупната должина на решетката што се извлекува е 55 инчи.
 3. Страната на бравата е 4.5 инчи во должина завршуваат со млаз.
 4. Автоматско заклучување Систем за извлекување(ALR систем)
 5. Боја:Црното
 6. Приклучокот за безбедносниот појас се лизга нагоре/надолу решетка за прилагодување.
 7. Ширина на полиестерска мрежа:48 мм
 8. Сертифициран на Е-ознака ECE R-16,Тип Br3

Ф-2-RW7
 1. 2-безбедносен појас што може да се повлече 47.2”,Крајна тока 9.1”
 2. Вкупната должина на ременот што се извлекува е 47.2 инчи.
 3. Страната на бравата е 9.1 инчи во должина.Пластични дизајни на копчиња за да завршат со метал.
 4. Заклучување за итни случаи Систем за извлекување(ELR систем)
 5. Боја:Црното
 6. Приклучокот за безбедносниот појас се лизга нагоре/надолу решетка за прилагодување.
 7. Ширина на полиестерска мрежа:48 мм
 8. Сертифициран за SAE J386,Тип 1

Зошто да изберете ЦРВЕНО ДРВО?
 • OEM/ОДМ е добредојден
  Црвеното дрво може да ја прилагоди должината и видот на мрежата,должина на краевите на токата што ви треба.И ние, исто така, може да помогнеме да се примени нов сертификат.
 • Контрола на квалитет
  Ние правиме стандардни тестови пред да се пакуваме во картонски кутии.Тест извештајот е достапен.
 • Одобрен сертификат
  Купување на нашиот појас од сертифициран тип,Red Wood може да обезбеди извештај за тестирање и информации за сертификат за проверка според меѓународниот стандард и да ги обезбеди корисниците’безбедноста.

Поврзани производи:
Рачен сигурносен појас со 2 точки
Ф-1-3081E Ф-1-3081
Прилагодлив 40” 42”
Поправено 14” 18”
Крај на тока Вебинг Вебинг
Сертифициран за ЕЦЕ Р-16 FMVSS 209

Безбедносен појас со 2 точки што може да се повлече
Ф-RW-РП1 Ф-RW-РП5-Н Ф-RW-6 Ф-2-RW7
Прилагодлив 47.5” 55” 55” 47.2”
Поправено 8.3” 9.8” 4.5” 9.1”
Крај на тока Вебинг Вебинг Метал Метал
Сертифициран за ЕЦЕ Р-16 ЕЦЕ Р-16 ЕЦЕ Р-16 SAE J386
Систем ALR ALR ALR ELR

Безбедносни појаси со повлекување од 3 точки
Ф-2-RW Ф-2-RW2 Ф-RW18-Х Ф-2-RW1/Ф-2-RW3
Прилагодлив 128” 131” 128” 128”
Поправено 9” 8.3” 8.5”w/сензор 14.7”
Крај на тока Метал Вебинг Кабел Кабел
Сертифициран за ЕЦЕ Р-16 ЕЦЕ Р-16 ЕЦЕ Р-16 SAE J2292/FMVSS 209
Систем ELR ELR ELR ELR
Enquiry Now
производи Листа
2-точка безбедносен појас Ова 2-точка безбедносниот појас на автомобилот најчесто се користи на многу полиња.Ф-1-3081 одобрен FMVSS 209,и Ф-1-3081-Е е сертифициран на Е-ознака ECE R-16 Тип Б. Дизајни на копчиња за завршување со млаз,18 инчи/14 инчи во должина.Прилагодлива вкупна должина на ткаенини Нашите безбедносни појаси лесно се монтираат со нивните завртки-во дизајнот и држачите за монтирање вклучени на секој крај на ременот. Индустриска примена на сигурносни појасиНашите 2-точка безбедносни појаси може да се користи за индустриски.Тие се идеални за употреба во колички за голф,оди на картинг,возила за одржување на земјата,и возила со тешка опрема.Некои се користат на виљушкар,траект и автобус. Те молам забележи:Ова е универзален безбедносен појас,но нема да одговара на секое возило.Важно е да го измерите вашето возило за правилно вклопување пред да купите замена на безбедносниот ремен. Ф-1-3081 2-точен сигурносен појас 42” ,Крајна тока 18” Вкупната должина на решетката што се извлекува е 42 инчи. Страната на токата е 18 инчи во должина, крајот со млаз. 5 Боја опционално:Црното/Сиво/Сино/Браун/Беж Приклучокот за безбедносниот појас се лизга нагоре/надолу решетка за прилагодување. Ширина на полиестерска мрежа:48 мм Одобрен FMVSS 209 тип 1 Ф-1-3081-Е 2-точен сигурносен појас 40” ,Крајна тока 14” Вкупната должина на решетката што се извлекува е 40 инчи. Страната на токата е 14 инчи во должина, крајот со млаз. Боја:Црното Приклучокот за безбедносниот појас се лизга нагоре/надолу млаз за прилагодување. Ширина на полиестерска мрежа:48 мм Сертифициран на Е-ознака ECE R-16,Тип Б Зошто да изберете ЦРВЕНО ДРВО? OEM/ОДМ е добредојденЦрвеното дрво може да ја прилагоди должината и видот на мрежата,должина на краевите на токата што ви треба.И ние, исто така, може да помогнеме да се примени нов сертификат. Контрола на квалитетНие правиме стандардни тестови пред да се пакуваме во картонски кутии.Тест извештајот е достапен. Одобрен сертификатКупување на нашиот појас од сертифициран тип,Red Wood може да обезбеди извештај за тестирање и информации за сертификат за проверка според меѓународниот стандард и да ги обезбеди корисниците’безбедноста. Поврзани производи:Рачен безбедносен појас со 2 точки Рачен безбедносен појас со 2 точки Ф-1-3081E Ф-1-3081 Прилагодлив 40” 42” Поправено 14” 18” Крај на тока Вебинг Вебинг Сертифициран за ЕЦЕ Р-16 FMVSS 209 Безбедносен појас со 2 точки што може да се повлече Ф-RW-РП1 Ф-RW-РП5-Н Ф-RW-6 Ф-2-RW7 Прилагодлив 47.5” 55” 55” 47.2” Поправено 8.3” 9.8” 4.5” 9.1” Крај на тока Вебинг Вебинг Метал Метал Сертифициран за ЕЦЕ Р-16 ЕЦЕ Р-16 ЕЦЕ Р-16 SAE J386 Систем ALR ALR ALR ELR Безбедносни појаси со повлекување од 3 точки Ф-2-RW Ф-2-RW2 Ф-RW18-Х Ф-2-RW1/Ф-2-RW3 Прилагодлив 128” 131” 128” 128” Поправено 9” 8.3” 8.5”w/сензор 14.7” Крај на тока Метал Вебинг Кабел Кабел Сертифициран за ЕЦЕ Р-16 ЕЦЕ Р-16 ЕЦЕ Р-16 SAE J2292/FMVSS 209 Систем ELR ELR ELR ELR
Безбедносен појас со повлекување 3 точки 128”,Крајна тока 14.7” Ред Вуд е специјализиран за производство на сигурносни појаси и разни ремени.За секое барање за димензија,имаме професионален тим за развој кој ќе ви помогне да ги прилагодите безбедносните појаси. Овие два типа на безбедносни појаси се одликуваат со стандардот на Соединетите Држави.Тие се најпогодни за употреба во САД бидејќи тие го одобрија SAE J2292 или FMVSS 209. Овој безбедносен појас со 3 точки што може да се повлече е долг 128 инчи и со 14.Копче за ослободување на крајот на кабелот од 7 инчи.Овој безбедносен појас е со систем за повлекување за итно заклучување(ELR).Безбедносниот појас може да се монтира на возачката или совозачката страна на вашето возило. Те молам забележи:Ова е универзален безбедносен појас,но нема да одговара на секое возило. Спецификации на производот: Вкупната должина на решетката што се извлекува е 128 инчи. Страната на бравата е 14.7 инчи во должина. Заклучување за итни случаи Систем за извлекување(ELR систем) Боја:Црното Приклучокот за безбедносниот појас се лизга нагоре/надолу решетка за прилагодување. Ширина на полиестерска мрежа:48 мм Заменливо помеѓу возачката или совозачката страна. Сертифициран за SAE J2292/FMVSS 209 Зошто да купувате во ЦРВЕНО ДРВО? OEM/ОДМ е добредојденЦрвеното дрво може да ја прилагоди должината и видот на мрежата,должина на краевите на токата што ви треба.И ние, исто така, може да помогнеме да се примени нов сертификат. Контрола на квалитетНие правиме стандардни тестови пред да се пакуваме во картонски кутии.Тест извештајот е достапен. Одобрен сертификатКупување на нашиот појас од сертифициран тип,Red Wood може да обезбеди извештај за тестирање и информации за сертификат за проверка според меѓународниот стандард и да ги обезбеди корисниците’безбедноста. Поврзани производи:Рачен сигурносен појас со 2 точки Ф-1-3081E Ф-1-3081 Прилагодлив 40” 42” Поправено 14” 18” Крај на тока Вебинг Вебинг Сертифициран за ЕЦЕ Р-16 FMVSS 209 Безбедносен појас со 2 точки што може да се повлече Ф-RW-РП1 Ф-RW-РП5-Н Ф-RW-6 Ф-2-RW7 Прилагодлив 47.5” 55” 55” 47.2” Поправено 8.3” 9.8” 4.5” 9.1” Крај на тока Вебинг Вебинг Метал Метал Сертифициран за ЕЦЕ Р-16 ЕЦЕ Р-16 ЕЦЕ Р-16 SAE J386 Систем ALR ALR ALR ELR Безбедносни појаси со повлекување од 3 точки Ф-2-RW Ф-2-RW2 Ф-RW18-Х Ф-2-RW1/Ф-2-RW3 Прилагодлив 128” 131” 128” 128” Поправено 9” 8.3” 8.5”w/сензор 14.7” Крај на тока Метал Вебинг Кабел Кабел Сертифициран за ЕЦЕ Р-16 ЕЦЕ Р-16 ECE R-16 SAE J2292/FMVSS 209 Систем ELR ELR ELR ELR
Безбедносен појас со 3 точки што може да се повлече Овој безбедносен појас со 3 точки што се повлекува има копче за крајно ослободување и 9 инчи/8.3 инчи/8.Пафта од 5 инчи.Овој безбедносен појас е со систем за повлекување за итно заклучување,кој е заверен на Е-ознака Ar4m ECE R-16.Безбедносниот појас може да се монтира на возачката или совозачката страна на вашето возило.Повлекувачот ги складира млините кога не се користи. Те молам забележи:Ова е универзален безбедносен појас,но нема да одговара на секое возило.Важно е да го измерите вашето возило за правилно вклопување пред да купите замена на безбедносниот ремен. Ф-2-RW Безбедносен појас кој може да се повлече од 3 точки,9”Крајна тока Вкупната должина на решетката што се извлекува е 128 инчи. Страната на токата е 9 инчи во должина.Дизајнот на копчињата за крај се одликува со цврста пластична надворешност и метална внатрешност. Заклучување за итни случаи Систем за извлекување(ELR систем) Боја:Црното Приклучокот за безбедносниот појас се лизга нагоре/надолу решетка за прилагодување. Ширина на полиестерска мрежа:48 мм Заменливо помеѓу возачката или совозачката страна. Сертифициран на Е-ознака Ar4m ECE R-16 Ф-2-RW2 Безбедносен појас кој може да се повлече од 3 точки,8.3”Крајна тока Прилагодлива вкупна должина на страна е 131 инчи и тоа’е прилагодлив. Страната на бравата е 8.3 инчи во должина.Дизајнот на копчињата за крај се одликува со мрежест и метални завртки. Заклучување за итни случаи Систем за извлекување(ELR систем) Боја:Црното Приклучокот за безбедносниот појас се лизга нагоре/надолу решетка за прилагодување. Ширина на полиестерска мрежа:48 мм Заменливо помеѓу возачката или совозачката страна. Сертифициран на Е-ознака Ar4m ECE R-16 Ф-RW18-Х Безбедносен појас со 3 точки што може да се повлече,8.5”Крајна тока Прилагодлива вкупна должина на страна е 128 инчи и тоа’е прилагодлив. Страната на бравата е 8.5 инчи со сензор. Заклучување за итни случаи Систем за извлекување(ELR систем) Боја:Црното Приклучокот за безбедносниот појас се лизга нагоре/надолу решетка за прилагодување. Ширина на полиестерска мрежа:48 мм Заменливо помеѓу возачката или совозачката страна. Сертифициран на Е-ознака Ar4m ECE R-16 Зошто да изберете ЦРВЕНО ДРВО? OEM/ОДМ е добредојденЦрвеното дрво може да ја прилагоди должината и видот на мрежата,должина на краевите на токата што ви треба.И ние, исто така, може да помогнеме да се примени нов сертификат. Контрола на квалитетНие правиме стандардни тестови пред да се пакуваме во картонски кутии.Тест извештајот е достапен. Одобрен сертификатКупување на нашиот појас од сертифициран тип,Red Wood може да обезбеди извештај за тестирање и информации за сертификат за проверка според меѓународниот стандард и да ги обезбеди корисниците’безбедноста. Поврзани производи:Рачен сигурносен појас со 2 точки Ф-1-3081E Ф-1-3081 Прилагодлив 40” 42” Поправено 14” 18” Крај на тока Вебинг Вебинг Сертифициран за ЕЦЕ Р-16 FMVSS 209 Безбедносен појас со 2 точки што може да се повлече Ф-RW-РП1 Ф-RW-РП5-Н Ф-RW-6 Ф-2-RW7 Прилагодлив 47.5” 55” 55” 47.2” Поправено 8.3” 9.8” 4.5” 9.1” Крај на тока Вебинг Вебинг Метал Метал Сертифициран за ЕЦЕ Р-16 ЕЦЕ Р-16 ЕЦЕ Р-16 SAE J386 Систем ALR ALR ALR ELR Безбедносни појаси со повлекување од 3 точки Ф-2-RW Ф-2-RW2 Ф-RW18-Х Ф-2-RW1/Ф-2-RW3 Прилагодлив 128” 131” 128” 128” Поправено 9” 8.3” 8.5”w/сензор 14.7” Крај на тока Метал Вебинг Кабел Кабел Сертифициран за ЕЦЕ Р-16 ЕЦЕ Р-16 ЕЦЕ Р-16 SAE J2292/FMVSS 209 Систем ELR ELR ELR ELR
2”48мм Веб на безбедносниот појас/Автомобилски Веб Кога станува збор за врзувањето на безбедносните појаси,луѓето во Тајван обично мислат на ЦРВЕНО ДРВО.Ние дизајнираме решетки според клиентите’посебни потреби.Вебинг може да се примени на различни полиња,и зависи од различни спецификации. 48mm апликација за млазница: Автомобилски појас Безбедносен појас за комерцијални возила Заштитен појас за индустриски возила Внатрешна лента за автомобил Спецификација на производот.: Материјал:Полиестер/Најлон Ширина:најчесто користените ширини се 1 инч(25 мм) &2 инчи(48 мм) Боја:Црно или по нарачка Ширина,дебелина,шема,бојата може да се прилагоди на барање Сертифициран за Опис ECE R16 Стандардно за безбедносни појаси. FMVSS 209 Склопови за безбедносни појаси за употреба во MPV,камиони и автобуси. FMVSS 302 Тест за запаливост на автомобилски материјали. Зошто да изберете ЦРВЕНО ДРВО?Специјализирани сме за млаз кој одговара на FMVSS 209,FMVSS 302,ECE R16,ECE R44 и OEKO стандард.Црвеното дрво опремено со професионални машини за тестирање врши тестови на издолжување и цврстина на кинење,Абразија на плетење(Тестови со хексадецимален бар и тока),Запаливост,стабилна боја на боја-сајт.Ние ја тестираме мрежата пред пратката и обезбедуваме тест извештај. Со сигурност можеме да кажеме дека го разбираме високиот стандард на автомобилскиот сектор,и ние сме среќни да ви помогнеме да развиете висококвалитетни мрежи. Други спецификации.обвивка: 25 мм ремен за бебешки појас,бебешка кола,врзуваат 38мм ремен за бебешки појас,врзуваат 44/45 мм ремен за безбедносен појас 48 мм ребра за сигурносен појас