Безбедносен појас со 3 точки што може да се повлеч

Висок квалитет Безбедносен појас со 3 точки што може да се повлеч Добавувач, производител од Taiwan.
Ние сме Taiwan производителот, снабдувачот, извозникот и фабриката на богати квалитет Безбедносен појас со 3 точки што може да се повлеч производи. Овие високо кралски изглед на производот ние производство доаѓаат со комплексно направено изработка. Ние сопствената група на искусни и талентирани дизајнери кои направиле производи кои се добро прифатени од страна на нашите клиенти. Посветени за да се постигне 100% задоволството на клиентите, ние одвојте екстремни грижа за да се обезбеди доследна пред и по продажбата на услуги на повеќето разумна цена.
Најдете онлајн детали за компанијата што продава Безбедносен појас со 3 точки што може да се повлеч. Добијте информации за добавувачите, производителите, OEM, ODM, фабриката, трговците на Безбедносен појас со 3 точки што може да се повлеч кои нудат најдобра цена во Taiwan
Нашите познавања на персоналот може да ви помогне во наоѓање на вистинската

Безбедносен појас со 3 точки што може да се повлеч

за вашите потреби и ние имаме репутација за брзо и пријателска услуга што оди погоре и подалеку од нашите клиенти очекувања.
 • Безбедносен појас со 3 точки што може да се повлеч - F-2-RW1 / F-2-RW3
Безбедносен појас со 3 точки што може да се повлеч
модел - F-2-RW1 / F-2-RW3
Безбедносен појас со повлекување 3 точки 128”,Крајна тока 14.7”

Овие два типа на безбедносни појаси се одликуваат со стандардот на Соединетите Држави.Тие се најпогодни за употреба во САД бидејќи тие го одобриле SAE J2292 или FMVSS 209.

Овој безбедносен појас со 3 точки што се повлекува е долг 128 инчи и со копче за крајно ослободување и 14.Крај на кабел од 7 инчи.Овој безбедносен појас е со систем за повлекување за итно заклучување(ELR).Безбедносниот појас може да се монтира на возачката или совозачката страна на вашето возило.

Дизајнот на копчињата за крај се одликува со цврста пластична надворешност и метална внатрешност.Вовлекувачот ги складира млините кога не се користи.
 • Те молам забележи:Ова е универзален безбедносен појас,но нема да одговара на секое возило.Важно е да го измерите вашето возило за правилно вклопување пред да купите замена на безбедносниот ремен.

Спецификации на производот:
 1. Вкупната должина на решетката што се извлекува е 128 инчи.
 2. Страната на бравата е 14.7 инчи во должина.
 3. Заклучување за итни случаи Систем за извлекување(ELR систем)
 4. Боја:Црното
 5. Приклучокот за безбедносниот појас се лизга нагоре/надолу решетка за прилагодување.
 6. Ширина на полиестерска мрежа:48 мм
 7. Заменливо помеѓу возачката или совозачката страна.
 8. Сертифициран за SAE J2292/FMVSS 209

Зошто да купувате во ЦРВЕНО ДРВО?
 • OEM/ОДМ е добредојден
  Црвеното дрво може да ја прилагоди должината и видот на мрежата,должина на краевите на токата што ви треба.И ние, исто така, може да помогнеме да се примени нов сертификат.
 • Контрола на квалитет
  Правиме стандардни тестови пред да се пакуваме во картонски кутии.Тест извештајот е достапен.
 • Одобрен сертификат
  Купување на нашиот појас од сертифициран тип,Red Wood може да обезбеди извештај за тестирање и информации за сертификат за проверка според меѓународниот стандард и да ги обезбеди корисниците’безбедноста.

Поврзани производи:
Безбедносни појаси со повлекување од 3 точки
Ф-2-RW Ф-2-RW2 Ф-RW18-Х Ф-2-RW1/Ф-2-RW3
Прилагодлив 128” 131” 128” 128”
Поправено 9” 8.3” 8.5”w/сензор 14.7”
Крај на тока Метал Вебинг Кабел Кабел
Сертифициран за ЕЦЕ Р-16 ЕЦЕ Р-16 ЕЦЕ Р-16 SAE J2292/FMVSS 209
Систем ELR ELR ELR ELR
Enquiry Now
производи Листа
Безбедносен појас со повлекување 3 точки 128”,Крајна тока 9” Овој тип на сигурносен појас најчесто се користи за возач’седиштето.Тоа’Првиот избор за појас на предните седишта ако ви треба металната крајна брава. Овој безбедносен појас со 3 точки што може да се повлече има копче за крајно ослободување и тока од 9 инчи.Овој безбедносен појас е со систем за повлекување за итно заклучување(ELR),кој е заверен на Е-ознака Ar4m ECE R-16.Безбедносниот појас може да се монтира на возачката или совозачката страна на вашето возило. Дизајнот на копчињата за крај се одликува со цврста пластична надворешност и метална внатрешност.Вовлекувачот ги складира млините кога не се користи. Те молам забележи:Ова е универзален безбедносен појас,но нема да одговара на секое возило.Важно е да го измерите вашето возило за правилно вклопување пред да купите замена на безбедносниот ремен. Спецификации на производот: Вкупната должина на решетката што се извлекува е 128 инчи. Страната на токата е 9 инчи во должина. Заклучување за итни случаи Систем за извлекување(ELR систем) Боја:Црното Приклучокот за безбедносниот појас се лизга нагоре/надолу решетка за прилагодување. Ширина на полиестерска мрежа:48 мм Заменливо помеѓу возачката или совозачката страна. Сертифициран на Е-ознака Ar4m ECE R-16 Зошто да купувате во ЦРВЕНО ДРВО? OEM/ОДМ е добредојденЦрвеното дрво може да ја прилагоди должината и видот на мрежата,должина на краевите на токата што ви треба.И ние, исто така, може да помогнеме да се примени нов сертификат. Контрола на квалитетНие правиме стандардни тестови пред да се пакуваме во картонски кутии.Тест извештајот е достапен. Одобрен сертификатКупување на нашиот појас од сертифициран тип,Red Wood може да обезбеди извештај за тестирање и информации за сертификат за проверка според меѓународниот стандард и да ги обезбеди корисниците’безбедноста. Поврзани производи:Безбедносни појаси со повлекување од 3 точки Ф-2-RW Ф-2-RW2 Ф-RW18-Х Ф-2-RW1/Ф-2-RW3 Прилагодлив 128” 131” 128” 128” Поправено 9” 8.3” 8.5”w/сензор 14.7” Крај на тока Метал Вебинг Кабел Кабел Сертифициран за ЕЦЕ Р-16 ЕЦЕ Р-16 ECE R-16 SAE J2292/FMVSS 209 Систем ELR ELR ELR ELR
Безбедносен појас со 3 точки што може да се повлече,8.3”Крајна тока Оваа страна со фиксирана мрежест појас е со висока флексибилност за различни прилики.За корисници како што е веб-крајот,ова е нивниот прв избор. Ова 3-Безбедносниот појас што се повлекува со точка има копче за крајно ослободување и 8.Пафта од 3 инчи.Овој безбедносен појас е со систем за повлекување за итно заклучување(ELR),кој е заверен на Е-ознака Ar4m ECE R-16.Безбедносниот појас може да се монтира на возачката или совозачката страна на вашето возило. Дизајнот на копчињата за крај се одликува со мрежест и метални завртки.Вовлекувачот ги складира млините кога не се користи. Те молам забележи:Ова е универзален безбедносен појас,но нема да одговара на секое возило.Важно е да го измерите вашето возило за правилно вклопување пред да купите замена на безбедносниот ремен. Спецификации на производот: Прилагодлива вкупна должина на страна е 131 инчи и тоа’е прилагодлив. Страната на бравата е 8.3 инчи во должина. Заклучување за итни случаи Систем за извлекување(ELR систем) Боја:Црното Приклучокот за безбедносниот појас се лизга нагоре/надолу решетка за прилагодување. Ширина на полиестерска мрежа:48 мм Заменливо помеѓу возачката или совозачката страна. Сертифициран на Е-ознака Ar4m ECE R-16 Зошто да купувате во ЦРВЕНО ДРВО? OEM/ОДМ е добредојденЦрвеното дрво може да ја прилагоди должината и видот на мрежата,должина на краевите на токата што ви треба.И ние, исто така, може да помогнеме да се примени нов сертификат. Контрола на квалитетНие правиме стандардни тестови пред да се пакуваме во картонски кутии.Тест извештајот е достапен. Одобрен сертификатКупување на нашиот појас од сертифициран тип,Red Wood може да обезбеди извештај за тестирање и информации за сертификат за проверка според меѓународниот стандард и да ги обезбеди корисниците’безбедноста. Поврзани производи:Безбедносни појаси со повлекување од 3 точки Ф-2-RW Ф-2-RW2 Ф-RW18-Х Ф-2-RW1/Ф-2-RW3 Прилагодлив 128” 131” 128” 128” Поправено 9” 8.3” 8.5”w/сензор 14.7” Крај на тока Метал Вебинг Кабел Кабел Сертифициран за ЕЦЕ Р-16 ЕЦЕ Р-16 ЕЦЕ Р-16 SAE J2292/FMVSS 209 Систем ELR ELR ELR ELR
Безбедносен појас со 3 точки што може да се повлече,8.5”Крајна тока Ова 3-Безбедносниот појас што може да се повлече со точка обично се координира со автомобили со воздушни перничиња.Многу премиум типови на автомобили би избрале да користат ваков безбедносен појас.Зошто?Се одликува со апсорбер на енергија,повлекувач за итни случаи за заклучување.Возачите и совозачите би биле многу побезбедни од оние без овој механизам. Безбедносниот појас може да се монтира на возачката или совозачката страна на вашето возило.Дизајнот на копчињата за крај се карактеризира со кабел и сензор,8.5 инчи во должина.Вовлекувачот ги складира млините кога не се користи.Уред за прилагодување на висината на јамката на горниот столб/уред за претходно вчитување. Те молам забележи:Ова е универзален безбедносен појас,но нема да одговара на секое возило.Важно е да го измерите вашето возило за правилно вклопување пред да купите замена на безбедносниот ремен. Спецификации на производот: Прилагодлива вкупна должина на страна е 128 инчи и тоа’е прилагодлив. Страната на бравата е 8.5 инчи со сензор. Заклучување за итни случаи Систем за извлекување(ELR систем) Боја:Црното Приклучокот за безбедносниот појас се лизга нагоре/надолу решетка за прилагодување. Ширина на полиестерска мрежа:48 мм Заменливо помеѓу возачката или совозачката страна. Сертифициран на Е-ознака Ar4m ECE R-16 Зошто да купувате во ЦРВЕНО ДРВО? OEM/ОДМ е добредојденЦрвеното дрво може да ја прилагоди должината и видот на мрежата,должина на краевите на токата што ви треба.И ние, исто така, може да помогнеме да се примени нов сертификат. Контрола на квалитетНие правиме стандардни тестови пред да се пакуваме во картонски кутии.Тест извештајот е достапен. Одобрен сертификатКупување на нашиот појас од сертифициран тип,Red Wood може да обезбеди извештај за тестирање и информации за сертификат за проверка според меѓународниот стандард и да ги обезбеди корисниците’безбедноста. Поврзани производи:Безбедносни појаси со повлекување од 3 точки Ф-2-RW Ф-2-RW2 Ф-RW18-Х Ф-2-RW1/Ф-2-RW3 Прилагодлив 128” 131” 128” 128” Поправено 9” 8.3” 8.5”w/сензор 14.7” Крај на тока Метал Вебинг Кабел Кабел Сертифициран за ЕЦЕ Р-16 ЕЦЕ Р-16 ЕЦЕ Р-16 SAE J2292/FMVSS 209 Систем ELR ELR ELR ELR