Безбедносни појаси за скут со 2 точки што се повле

Безбедносни појаси за скут со 2 точки што се повле | RED WOOD ENTERPRISE CO., LTD.
RED WOOD ENTERPRISE CO., LTD. е цитиран како познат производител, извозник и доставувач на Безбедносни појаси за скут со 2 точки што се повле. Конкурентни цени, на кој тие се нудат да ги направи поатрактивни и неодолива. Го поздравуваме пријатели од целиот свет ја посетите нашата фабрика во сите time.so Ве молиме слободно контактирајте со нас.
Најдете онлајн детали за компанијата што продава Безбедносни појаси за скут со 2 точки што се повле. Добијте информации за добавувачите, производителите, OEM, ODM, фабриката, трговците на Безбедносни појаси за скут со 2 точки што се повле кои нудат најдобра цена во Taiwan
Со помош на ефикасен продавач на база ние сме познати во пазарот како водечки веледрогерија и снабдувач на

Безбедносни појаси за скут со 2 точки што се повле

. Овие се фабрикувани од страна на нашите продавачи со користење на премиум класа на суровина и во согласност со параметрите глобалните квалитет.
 • Безбедносни појаси за скут со 2 точки што се повле - F-RW-RP1
Безбедносни појаси за скут со 2 точки што се повле
модел - F-RW-RP1
2-безбедносен појас што може да се повлече 55”,Крајна тока 9.8”

За безбедносен појас кој може да се повлече со 2 точки,овој тип е со крај на бравата.Тоа’е пофлексибилен за употреба на кое било место.

Ова 2-Карактеристики на безбедносниот појас што може да се повлече со точка, со систем за повлекување со автоматско заклучување,кој е заверен на Е-ознака Br3 ECE R-16.Дизајни на копчиња за завршување со млаз,8.3 инчи во должина.Вкупната должина на ременот што се извлекува е 47.5 инчи.Вовлекувачот ги складира млините кога не се користи.

Индустриски сигурносен појас
Нашите 2-безбедносните појаси што се повлекуваат со точка може да се користат за индустриски.Идеални се за употреба во колички за голф,оди на картинг,возила за одржување на земјата,и возила со тешка опрема.Некои се применуваат на виљушкар,траект и автобус.
 • Те молам забележи:Ова е универзален безбедносен појас,но нема да одговара на секое возило.Важно е да го измерите вашето возило за правилно вклопување пред да купите замена на безбедносниот ремен.

Спецификации на производот:
 1. Вкупната должина на ременот што се извлекува е 47.5 инчи.
 2. Страната на бравата е 8.3 инчи во должина.
 3. Автоматско заклучување Систем за извлекување(ALR систем)
 4. Боја:Црното
 5. Приклучокот за безбедносниот појас се лизга нагоре/надолу решетка за прилагодување.
 6. Ширина на полиестерска мрежа:48 мм
 7. Сертифициран на Е-ознака ECE R-16,Тип Br3

Зошто да купувате во ЦРВЕНО ДРВО?
 • OEM/ОДМ е добредојден
  Црвеното дрво може да ја прилагоди должината и видот на мрежата,должина на краевите на токата што ви треба.И ние, исто така, може да помогнеме да се примени нов сертификат.
 • Контрола на квалитет
  Ние правиме стандардни тестови пред да се пакуваме во картонски кутии.Тест извештајот е достапен.
 • Одобрен сертификат
  Купување на нашиот појас од сертифициран тип,Red Wood може да обезбеди извештај за тестирање и информации за сертификат за проверка според меѓународниот стандард и да ги обезбеди корисниците’безбедноста.

Поврзани производи:
Безбедносен појас со 2 точки што може да се повлече
Ф-RW-РП1 Ф-RW-РП5-Н Ф-RW-6 Ф-2-RW7
Прилагодлив 47.5” 55” 55” 47.2”
Поправено 8.3” 9.8” 4.5” 9.1”
Крај на тока Вебинг Вебинг Метал Метал
Сертифициран за ЕЦЕ Р-16 ЕЦЕ Р-16 ЕЦЕ Р-16 SAE J386
Систем ALR ALR ALR ELR
Enquiry Now
производи Листа
2-точен сигурносен појас 42”,Крајна тока 18” Ова 2-појасот е одобрен FMVSS 209 тип 1.Тоа’е погоден за употреба во САД.Дизајни на копчиња за завршување со млаз,18 инчи во должина.Прилагодлива вкупна должина на ременот е 42 инчи,и има пет бои опционални. Нашите безбедносни појаси се лесни за монтирање со нивните завртки-во дизајнот и држачите за монтирање вклучени на секој крај на ременот. Те молам забележи:Ова е универзален безбедносен појас,но нема да одговара на секое возило.Важно е да го измерите вашето возило за правилно вклопување пред да купите замена на безбедносниот ремен. Индустриски сигурносен појасНашите 2-точка безбедносни појаси може да се користи за индустриски.Тие се идеални за употреба во колички за голф,оди на картинг,возила за одржување на земјата,и возила со тешка опрема.Некои се применуваат на виљушкар,траект и автобус. Спецификации на производот: Вкупната должина на решетката што се извлекува е 42 инчи. Страната на токата е 18 инчи во должина. Боја:Црното/Сиво/Сино/Браун/Беж Приклучокот за безбедносниот појас се лизга нагоре/надолу решетка за прилагодување. Ширина на полиестерска мрежа:48 мм Одобрен FMVSS 209 тип 1 Зошто да купувате во ЦРВЕНО ДРВО? OEM/ОДМ е добредојденЦрвеното дрво може да ја прилагоди должината и видот на мрежата,должина на краевите на токата што ви треба.И ние, исто така, може да помогнеме да се примени нов сертификат. Контрола на квалитетНие правиме стандардни тестови пред да се пакуваме во картонски кутии.Тест извештајот е достапен. Одобрен сертификатКупување на нашиот појас од сертифициран тип,Red Wood може да обезбеди извештај за тестирање и информации за сертификат за проверка според меѓународниот стандард и да ги обезбеди корисниците’безбедноста. Поврзани производи:Рачен сигурносен појас со 2 точки Ф-1-3081E Ф-1-3081 Прилагодлив 40” 42” Поправено 14” 18” Крај на тока Вебинг Вебинг Сертифициран за ЕЦЕ Р-16 FMVSS 209
2-безбедносен појас што може да се повлече 55”,Крајна тока 9.8” Овој тип на прилагодлива страна од 55 инчи е нашата најдолга должина за безбедносниот појас што може да се повлече од 2 точки.Ова 2-Карактеристики на безбедносниот појас што може да се повлече со точка, со систем за повлекување автоматски што се заклучува(ALR),кој е заверен на Е-ознака Br3 ECE R-16. Пластични дизајни на копчиња за притискање за да завршат со млаз,9.8 инчи во должина.Вкупната должина на решетката што се извлекува е 55 инчи.Вовлекувачот ги складира млините кога не се користи. Индустриски сигурносен појасНашите 2-безбедносните појаси што се извлекуваат со точка може да се користат за индустриски.Идеални се за употреба во колички за голф,оди на картинг,возила за одржување на земјата,и возила со тешка опрема.Некои се применуваат на виљушкар,траект и автобус. Те молам забележи:Ова е универзален безбедносен појас,но нема да одговара на секое возило.Важно е да го измерите вашето возило за правилно вклопување пред да купите замена на безбедносниот ремен. Спецификации на производот: Вкупната должина на решетката што се извлекува е 55 инчи. Страната на бравата е 9.8 инчи во должина. Автоматско заклучување Систем за извлекување(ALR систем) Боја:Црното Приклучокот за безбедносниот појас се лизга нагоре/надолу решетка за прилагодување. Ширина на полиестерска мрежа:48 мм Сертифициран на Е-ознака ECE R-16,Тип Br3 Зошто да купувате во ЦРВЕНО ДРВО? OEM/ОДМ е добредојденЦрвеното дрво може да ја прилагоди должината и видот на мрежата,должина на краевите на токата што ви треба.И ние, исто така, може да помогнеме да се примени нов сертификат. Контрола на квалитетНие правиме стандардни тестови пред да се пакуваме во картонски кутии.Тест извештајот е достапен. Одобрен сертификатКупување на нашиот појас од сертифициран тип,Red Wood може да обезбеди извештај за тестирање и информации за сертификат за проверка според меѓународниот стандард и да ги обезбеди корисниците’безбедноста. Поврзани производи:Безбедносен појас со 2 точки што може да се повлече Ф-RW-РП1 Ф-RW-РП5-Н Ф-RW-6 Ф-2-RW7 Прилагодлив 47.5” 55” 55” 47.2” Поправено 8.3” 9.8” 4.5” 9.1” Крај на тока Вебинг Вебинг Метал Метал Сертифициран за ЕЦЕ Р-16 ЕЦЕ Р-16 ЕЦЕ Р-16 SAE J386 Систем ALR ALR ALR ELR
2-безбедносен појас што може да се повлече 55”,Крајна тока 4.5” Во безбедносен појас кој може да се повлече со 2 точки,овој тип е со најдолг прилагодлив 55 инчи и најкраток крај на бравата 4.5 инчи.Пластични дизајни на копчиња за притискање за да завршат со млаз,4.5 инчи во должина.Вкупната должина на решетката што се извлекува е 55 инчи.Вовлекувачот ги складира млините кога не се користи. Овој безбедносен појас со 2 точки што може да се повлече, се одликува со систем што се повлекува автоматски што се заклучува, (ALR)и е сертифициран на Е-ознака Br3 ECE R-16. Индустриски сигурносен појасНашите 2-безбедносните појаси што се повлекуваат со точка може да се користат за индустриски.Идеални се за употреба во колички за голф,оди на картинг,возила за одржување на земјата,и возила со тешка опрема.Некои се применуваат на виљушкар,траект и автобус. Те молам забележи:Ова е универзален безбедносен појас,но нема да одговара на секое возило.Важно е да го измерите вашето возило за правилно вклопување пред да купите замена на безбедносниот ремен. Спецификации на производот: Вкупната должина на решетката што се извлекува е 55 инчи. Страната на бравата е 4.5 инчи во должина. Автоматско заклучување Систем за извлекување(ALR систем) Боја:Црното Приклучокот за безбедносниот појас се лизга нагоре/надолу решетка за прилагодување. Ширина на полиестерска мрежа:48 мм Сертифициран на Е-ознака ECE R-16,Тип Br3 Зошто да купувате во ЦРВЕНО ДРВО? OEM/ОДМ е добредојденЦрвеното дрво може да ја прилагоди должината и видот на мрежата,должина на краевите на токата што ви треба.И ние, исто така, може да помогнеме да се примени нов сертификат. Контрола на квалитетНие правиме стандардни тестови пред да се пакуваме во картонски кутии.Тест извештајот е достапен. Одобрен сертификатКупување на нашиот појас од сертифициран тип,Red Wood може да обезбеди извештај за тестирање и информации за сертификат за проверка според меѓународниот стандард и да ги обезбеди корисниците’безбедноста. Поврзани производи:Безбедносен појас со 2 точки што може да се повлече Ф-RW-РП1 Ф-RW-РП5-Н Ф-RW-6 Ф-2-RW7 Прилагодлив 47.5” 55” 55” 47.2” Поправено 8.3” 9.8” 4.5” 9.1” Крај на тока Вебинг Вебинг Метал Метал Сертифициран за ЕЦЕ Р-16 ЕЦЕ Р-16 ЕЦЕ Р-16 SAE J386 Систем ALR ALR ALR ELR
2-безбедносен појас што може да се повлече 47.2”,Крајна тока 9.1” Ако барате американски стандарден безбедносен појас со 2 точки,овој тип е погоден за вас.Ф-2-RW7 одобрен стандард SAE J386. Овој безбедносен појас со 2 точки што се извлекува се одликува со систем за извлекување за итни случаи,кој е заверен на Е-ознака Br3 ECE R-16. Пластични дизајни на копчиња за да завршат со метал,9.1 инч во должина.Вкупната должина на ременот што се извлекува е 47.2 инчи.Вовлекувачот ги складира млините кога не се користи. Те молам забележи:Ова е универзален безбедносен појас,но нема да одговара на секое возило.Важно е да го измерите вашето возило за правилно вклопување пред да купите замена на безбедносниот ремен. Индустриски сигурносен појасНашите 2-безбедносните појаси што се извлекуваат со точка може да се користат за индустриски.Идеални се за употреба во колички за голф,оди на картинг,возила за одржување на земјата,и возила со тешка опрема.Некои се применуваат на виљушкар,траект и автобус. Спецификации на производот: Вкупната должина на ременот што се извлекува е 47.2 инчи. Страната на бравата е 9.1 инчи во должина. Заклучување за итни случаи Систем за извлекување(ELR систем) Боја:Црното Приклучокот за безбедносниот појас се лизга нагоре/надолу решетка за прилагодување. Ширина на полиестерска мрежа:48 мм Сертифициран за SAE J386,Тип 1 Зошто да купувате во ЦРВЕНО ДРВО? OEM/ОДМ е добредојденЦрвеното дрво може да ја прилагоди должината и видот на мрежата,должина на краевите на токата што ви треба.И ние, исто така, може да помогнеме да се примени нов сертификат. Контрола на квалитетНие правиме стандардни тестови пред да се пакуваме во картонски кутии.Тест извештајот е достапен. Одобрен сертификатКупување на нашиот појас од сертифициран тип,Red Wood може да обезбеди извештај за тестирање и информации за сертификат за проверка според меѓународниот стандард и да ги обезбеди корисниците’безбедноста. Поврзани производи:Безбедносен појас со 2 точки што може да се повлече Ф-RW-РП1 Ф-RW-РП5-Н Ф-RW-6 Ф-2-RW7 Прилагодлив 47.5” 55” 55” 47.2” Поправено 8.3” 9.8” 4.5” 9.1” Крај на тока Вебинг Вебинг Метал Метал Сертифициран за ЕЦЕ Р-16 ЕЦЕ Р-16 ЕЦЕ Р-16 SAE J386 Систем ALR ALR ALR ELR
Ова 2-точка рачниот сигурносен појас е нашиот најпродаван.И тоа’вообичаено се применуваат во многу области.Тоа’е сертифициран на Е-ознака ECE R-16 Тип Б.Дизајн на копчиња за завршување со млаз,14 инчи во должина.Прилагодлива вкупна должина на решетка е 40 инчи.Нашите безбедносни појаси се лесни за монтирање со нивните завртки-во дизајнот и држачите за монтирање вклучени на секој крај на ременот. Те молам забележи:Ова е универзален безбедносен појас,но нема да одговара на секое возило.Важно е да го измерите вашето возило за правилно вклопување пред да купите замена на безбедносниот ремен. Индустриски сигурносен појасНашите 2-точка безбедносни појаси може да се користи за индустриски.Идеални се за употреба во колички за голф,оди на картинг,возила за одржување на земјата,и возила со тешка опрема.Некои се применуваат на виљушкар,траект и автобус. Спецификации на производот: Вкупната должина на решетката што се извлекува е 40 инчи. Страната на токата е 14 инчи во должина. Боја:Црното Приклучокот за безбедносниот појас се лизга нагоре/надолу млаз за прилагодување. Ширина на полиестерска мрежа:48 мм Сертифициран на Е-ознака ECE R-16,Тип Б Поврзани производи:Рачен сигурносен појас со 2 точки Ф-1-3081E Ф-1-3081 Прилагодлив 40” 42” Поправено 14” 18” Крај на тока Вебинг Вебинг Сертифициран за ЕЦЕ Р-16 FMVSS 209